Hlavní obsah
Článek

Brian Austin Green (50) a tanečnice Sharna Burgess (37) přivítali na světě prvního společného potomka. Pro krásnou blondýnku jde o první dítě, zatímco herec se stal otcem popáté.

Je zřejmé, že David z Beverly Hills plodí jenom kluky, protože i tentokrát je to chlapec. „Zane Walker Green, narozen 28. 6. ve 12:12, tweetoval nadšený tatínek u černobílé fotky dětské ručičky.

Green má kromě nejnovějšího přírůstku syny Journeye (5), Bodhiho (8) a Noaha (9) s exmanželkou Megan Fox (37) a dospělého Kassia (20) ze vztahu s herečkou Vanessou Marcil.

Vztah hvězdné dvojice vyšel najevo teprve začátkem roku 2021, kdy spolu vyrazili na dovolenou na Havaj. A rozhodně nezaháleli, protože o měsíc později už na stejném místě fotili zamilované snímky, jimiž oznamovali těhotenství.

Ve skutečnosti jejich románek trval o něco déle. „Seznámili jsme se v kavárně, pak jsme byli párkrát na rande a pak jsme spolu skončili v lockdownu. Jsem za to vděčná, protože nám to umožnilo se poznat, a to bylo skvělé,“ řekla Sharna magazínu People.

V květnu 2020 Brian ohlásil po 10 letech manželství rozchod s Fox. Ta od té doby dává hojně na odiv lásku s rapperem Machine Gun Kellym (33), s nímž se už stihla i zasnoubit.

Reklama

Další články

Načítám