Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší bratr Macaulaye Culkina (43) Kieran (36) se stal poprvé otcem. Dceru Kinsey Sioux mu porodila manželka Jazz Charton, která rodila déle než 25 hodin.

„Po 25 hodinách kontrakcí doma jsme přijeli do nemocnice a bylo pozdě na léky proti bolesti, byla jsem připravená tlačit. Pokud to někdy mám dělat znovu, chci VŠECHNY DROGY, všechny! Holčička byla venku do hodiny, během úplňku v pátek 13.,“ napsala Jazz na sociálních sítích k fotce s dcerkou v náruči.

Jazz čtyři dny po porodu

Na rozdíl od své manželky nemá Kieran sociální sítě, takže své nadšení nesdílel online. Hvězda seriálu The Succession o tehdy ještě nenarozené dcerce však promluvila v show Jimmyho Fallona.

„Nemám žádné záchvaty paniky nebo nervozity, o kterých mi všichni říkají, jsem jenom nadšený,“ nechal se slyšet a doplnil vtipnou historku z kurzu pro nastávající rodiče, kde jeho žena sdělila ostatním účastníkům, že nesnáší děti.

„Nemám ráda děti a nikdy je nechci chovat. Jsem šťastná, že jsem těhotná, a své dítě budu nade vše milovat, ale všechny ostatní budu nesnášet dál,“ převyprávěl manželčin výrok Culkin s tím, že do své ženy nebyl nikdy víc zamilovaný než v ten daný moment.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám