Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jack 'Jungle Boy' Perry je dobře známý ve světě wrestlingu a mimo jiné také jako syn zesnulého herce Luka Perryho (†52). Mladík nyní zveřejnil vztah s krásnou wrestlerkou, která si říká Anna Jay.

Na sociálních sítích se podělil o fotku, na níž jsou zachyceni, jak se líbají před stadionem TIAA Bank Field na Floridě. Konečně tak potvrdil, o čem se týdny spekulovalo.

Jack začal zápasnickou kariéru v roce 2015 pod přezdívkou Nate Coy. Rychle ji ale změnil na Jungle Boy, když ho fanoušci začali upozorňovat, jak moc se díky kudrnám podobá postavě filmového Tarzana.

Jeho otec Luke, který zemřel v březnu 2019 na následky mrtvice, ho v zápasení plně podporoval, sám byl fanouškem wrestlingu a měl mezi zápasníky přátele.

Anna Jay začala wrestlingovou kariéru v roce 2018. Loni v únoru si během tréninku poranila rameno. Letos v březnu podstoupila operaci, po níž se má zotavovat 6 až 12 měsíců. Sexy Annu v bikinách si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám