Hlavní obsah
Článek

Herecký svět oplakává nečekaný odchod herce Luka Perryho (†52) alias Dylana z Beverly Hills. K jeho smrti se nyní vyjádřila i herečka Shannen Doherty (52), která v kultovním seriálu ztvárnila jeho lásku Brendu.

„Jsem v šoku. Mám zlomené srdce. Ztráta kamaráda mě úplně zničila. Mám v srdci tolik vzpomínek, které tam zůstanou navždy,“ svěřila magazínu People. „Luke byl chytrý, tichý, skromný muž a měl srdce ze zlata. Zavolal mi, když jsem procházela rakovinou, aby mě podpořil. Během společného natáčení jsme si vytvořili zvláštní pouto a chtěli jsme spolu zase začít pracovat. Bude mi chybět každý den,“ doplnila herečka.

Perrymu také vzdala hold za to, jak miloval svou rodinu a vždy krásně hovořil o svých dětech, které prý byly jeho největší pýchou. Zlomená herečka také zavzpomínala na poslední setkání s milovaným kolegou.

„Před pár týdny jsme se sešli v jedné kavárně. Seděl tam se svou fenkou Penny a usmíval se. Nikdy nezapomenu na ten úsměv. Bude mi tolik chybět,“ doplnila. Po Perryho hospitalizaci Doherty urgovala fanoušky, aby na herce mysleli a modlili se za něj. Věřila, že to zvládne. Na Dylana dojemně zavzpomínal i jeho seriálový kolega Ian Ziering, který hrál Steva.

Perry, který aktuálně hrál ve velmi oblíbeném seriálu Riverdale, zemřel 4. března v nemocnici St. Joseph’s Hospital. Smutné zprávy se objevily pár dní po jeho hospitalizaci. Na konci února utrpěl rozsáhlou mrtvici. Podle hercova mluvčího ho lékaři udržovali pod silnými sedativy. Ani to ho však nezachránilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám