Hlavní obsah
Článek

Americká televizní stanice Fox začala vysílat seriál Beverly Hills 90210 v roce 1990 a od samého začátku si status největších fešáků neotřesitelně drželi Brandon s Dylanem, tedy Jason Priestley s Lukem Perrym. Oba nezávisle na sobě zvěčnili ve čtvrtek paparazzi v Los Angeles a není pochyb, že to jsou pořád prvotřídní fešáci.

Dnes pětačtyřicetiletý Priestley vyrazil na nákupy s manželkou Naomi Lowde do obchodního domu Barneys New York symbolicky v Beverly Hills a během čekání na odvoz se ještě před odchodem zapovídali s přáteli. O tři roky starší Perry se ulicemi Los Angeles procházel sám, ale na nezájem ze strany žen si jistě stěžovat nemůže. Zkazky o jeho randění s kolegyní ze seriálu Jennie Garth se sice nepotvrdily, ale loni například trávil dovolenou na ostrově Bora Bora s neznámou brunetkou.

Z manželství s Rachel Sharp má šestnáctiletého syna Jacka a o tři roky mladší dceru Sophie. Dva potomky zatím zplodil i Priestley, i když o poznání pozdější ročníky. S vizážistkou Lowde vychovávají sedmiletou Avu a pětiletého Dashiella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám