Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Chytrová (49) dokazuje, že i přes svůj věk má stále co ukazovat. Jejími dokonalými křivkami se budou moci už brzy pokochat také televizní diváci. A bude to pecka. V novém filmu Vůně kávy, v němž si zahrála po boku Lukáše Vaculíka (61), se totiž svlékla jen do sexy růžového korzetu a černých krajkových kalhotek.

Jak Simona přiznala, k nové roli Marie, která se svým mužem, filmovým scénáristou Martinem v podání Lukáše Vaculíka, rozjede byznys s kávou, má velmi blízko. „Příběh Marie je podle mého názoru typický pro určité procento současných žen středního věku. Sama jsem se v roce 2007 také pustila do podnikání, založili jsme firmu, i když ne s kávou, ale na výrobu filmu,“ uvedla manželka Víta Olmera (69), který film, na nějž se diváci České televize mohou těšit 18. března večer, režíroval.

S Lukášem Vaculíkem se před kamerou potkala po dlouhých letech, naposledy spolu účinkovali ve filmu Tankový prapor. „S Lukášem se mi spolupracovalo velmi dobře. Bylo to herecké setkání po dvaceti letech.“ A dodala také, že je pojí nejen pracovní vztahy. „Jen pro zajímavost, Lukáš je kmotrem našeho syna Vítka,“ řekla s úsměvem sympatická herečka.

Kromě Vaculíka se před kamerou setkala také například s Luďkem Munzarem. A toto setkání pro ni podle jejích slov bylo obzvlášť příjemné. „Setkání s panem Munzarem si moc vážím. Obdivuju ho nejen jako herce, ale byla jsem překvapena, jaký je to báječný a skromný člověk.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám