Hlavní obsah
Článek

Herečka Šárka Vaculíková (36) měla kliku. Lockdown se na ní podepsal přímo fantasticky. V době uzavření divadel cvičila a dostala se k lepší fyzičce, než jakou měla dříve: „Jezdím na koni a mám ráda pohyb. Právě v covidu jsem si dala pevnej režim, chodila jsem skoro každý ráno běhat, cvičila jsem s trenérkou, takže já jsem v covidu získala úplně skvělou fyzickou formu,“ prozradila herečka Super.cz.

Aktuálně má Šárka práce nad hlavu, točí druhou řadu divácky úspěšného seriálu Osada a připravuje se na velký milník v její herecké kariéře. Čeká ji totiž one woman show, kterou si napsala sama pro sebe a také se sama režíruje: „Je to představení tady v Divadle Metro s názvem Milena má problém. Mám k herectví ještě vystudovanou autorskou tvorbu, tak mi k tomu dopomohly studia.“

Do té doby si ještě s přítelem stačí odpočinout u moře. Letos se ale rozhodli, že nic plánovat nebudou. Zkusí vyrazit ze dne na den na nějaký last minute: „Poprvé s přítelem zažijeme takové dobrodružství, takže jsem zvědavá, co nám osud připraví,“ těší se Šárka Vaculíková.

Neteři Lukáše Vaculíka (61) se tak daří na všech frontách. Jak ji slavný strýček ovlivnil v kariéře? To se dozvíte ve video rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám