Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Dušan Klein se pustil do natáčení šestého dílu Básníků, tentokrát s názvem Jak básníci čekají na zázrak. Vedle Štěpána Šafránka a Kendyho v podání Pavla Kříže (54) a Davida Matáska (52) se v něm opět objeví také Rudolf Hrušínský, František Ringo Čech, Lukáš Vaculík (61) a nově také Josef Abrhám či Jiří Lábus.

Dva posledně jmenovaní si dělají legraci, že režisér Klein je do filmu obsadil, protože nenašel starší herce. „Vždyť my hrajeme staré dědky,“ smál se Lábus. „Plavu sice výborně, ale tady si to odsedím v křesle, protože ten můj dědek už moc nechodí. Ale to mi vyhovuje,“ nechal se před natáčením v litoměřickém bazénu slyšet zase Josef Abrhám. To ostatní do vody museli.

„Už je to hodně let, co jsme spolu dělali, ale on se vlastně vůbec nezměnil. Pořád mi přijde jako odrostlejší rošťák. Je příjemné sledovat, jak mu při té práci občas zajiskří oči a začne s námi blbnout,“ řekl na adresu režiséra Vaculík, někdejší idol dívčích srdcí, který se do básníků vrací po 12 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám