Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostali nabídku na Kamaráda do deště 3, ale odmítli ji. Poprvé se Lukáš Vaculík (61) a Sagvan Tofi (59) společně objevili ve filmu, když jim bylo šestnáct. Nyní je jim přes padesát a pořád jsou skvělými kamarády.

"Nabídku na Kamaráda do deště 3 jsme opravdu dostali, ale odmítli ji," přiznal nám Sagvan a Lukáš ho se svým pověstným humorem hned doplnil. "Už léta uběhla. Co bysme tam hráli? Seděli bychom na lavičce a krmili holuby," směje se Vaculík, který ale v poslední době hodně omládnul, nechal se ostříhat úplně nakrátko.

Před kamerou je v Kamarádovi sice už neuvidíte, ale můžete je společně opět vidět na jevišti. Veleúspěšný muzikál Děti ráje se vrací v novém kabátě a už 11. září bude mít premiéru v brněnském Bobycentru. "Ještě předtím si střihneme takovou předpremiéru a Děti ráje budou úplně poprvé pod širým nebem 25. července na Konopišti," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám