Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blíží se premiéra filmu Vybíjená, kde si po letech střihla hereckou roli modelka Simona Krainová (51). Tak jsme zapátrali v archivech a hledali, jak vlastně Krainová před pětadvaceti lety, když se na stříbrném plátně ve filmu Kamarád do deště objevila poprvé, vypadala.

Ne že by nebyla kočka, kolegové Lukáš Vaculík (61) a Sagvan Tofi (59) na ní mohli oči nechat, a s druhým jmenovaným jistý čas, než zjistila, že má ještě druhou holku Daru Rolins (51), chodila. Ale uznejte sami, že teď, po čtyřicítce a se dvěma dětmi, vypadá lépe než kdysi.

S tmavou barvou vlasů nebyla tak výrazná, a i když i tehdy byla štíhlá, vzhledem k dnes vyžadovaným modelkovským mírám by mnozí kolegové napsali, že byla trochu oplácaná. A ačkoliv její mladší alter ego ve Vybíjené hraje mladá modelka Linda Bartošová, na společné fotografii vypadají spíš jako sestry, i když je dělí celá generace.

Reklama

Další články

Načítám