Hlavní obsah
Článek

Už na jaře měl mít brněnskou premiéru muzikál Sagvana Tofiho Děti ráje. Datum se ale posouvá až na podzim. "Realizace je složitější, protože z jistých důvodů, kdy jsme se neshodli s bývalými kolegy Viktorem Mrázem (57) a Michalem Bělouškem, musíme vytvořit úplně novou scénu, aranže i kostýmy. Ale bude to pecka," ujistil nás Sagvan Tofi (59).

Děti ráje odehrály více než pět set repríz, což je u českého muzikálu unikátní, a Sagi věří, že úspěch bude slavit i v moravské metropoli. Obsazení ale prý shodné nebude. "Jisté je, že tam bude Lukáš Vaculík (61) a já. Jinak vše půjde přes konkurzy a režisérovi jsem nechal volnou ruku. Má sice videa z pražského představení, ale už i scéna bude jiná a zejména světla. Při závěrečném medley mám jasnou představu, že se celé Bobycentrum změní v obrovskou diskotéku," plánuje.

A co bude zatím dělat? "Šel jsem producentovi Oldovi Lichtenbergovi odmítnout další roli, kterou mi nabídl, stejně jako jsem to udělal už osmkrát. Ale najednou jsem na ni kývl. Takže od ledna začínám v alternaci s Martinem Dejdarem (59) zkoušet v Divadle Broadway muzikál Mýdlový princ z hitů Václava Neckáře (80). Je to poprvé, co budu v divadle hrát něco, co jsem nenapsal já. Ale vezmu to zodpovědně, i když nejsem typ, který se lehce učí. A tady prostor pro improvizaci nebude," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám