Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Lukáš Vaculík (61) patřil v 80. letech bezesporu k největším dívčím idolům. Jeho plakáty zdobily dívčí pokojíčky zejména díky filmům Kamarád do deště a Láska z pasáže, kde svými neodolatelně blankytnými zraky dostával do kolen nejednu dívku.

Ještě předtím, než se coby filmový krasavec dostal na výsluní, však svůj roztomilý kukuč předvedl v jiných filmech a seriálech. Jeho první velká role byla v seriálu režiséra Františka Filipa Dobrá voda, který v těchto dnech běží na České televizi.

Vaculík si v sedmidílném seriálu z dostihového prostředí zahrál ošetřovatele koní a žokeje. A už tehdy to byl pořádný fešák! Coby dvacetiletý mladíček s roztomilým kukučem si v seriálu našel první věrné fanynky. Však také kombinace sympatického chlapce a koní byla pro dívčí zraky doslova vražedná. A to tehdy ještě netušil, jaké popularity později dosáhne společně se Sagvanem Tofim...

Související témata:
Dobrá voda

Reklama

Další články

Načítám