Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná neteř Lukáše Vaculíka (61) o sobě dá brzy opět vědět. Mladá herečka, která v poslední době zaujala v seriálu První krok, se opět objeví na plátnech kin. "Hrála jsem poprvé v Rafťácích a teď půjde do kin film Můj vysvlečenej deník, kde mám menší roli," prozradila Super.cz herečka.

Setkali jsme se s ní na speciální cvičební hodině pro herce z Prvního kroku. "Díky tomuhle seriálu jsem se začala víc věnovat tanci, baví mě hip hop. Ale jinak normálně chodím do posilovny, nic zvláštního nedělám. A poslední tři měsíce dokonce kvůli škole vůbec nic," vysvětlovala, když padl dotaz na její štíhlou postavu.

Ke smůle všech jejích fanoušků, jejichž počet znatelně narost díky její scéně jen v podprsence, není Šárka volná. "Já jsem vlastně nikdy nebyla bez chlapa. Ve chvíli, když jsme se s někým rozešli, hned se objevil někdo další. Nejsem zvyklá být sama. Se současným přítelem jsem rok a začalo to tím, že mi posílal kytice růží. Bylo to moc romantické," rozplývala se Šárka.

Reklama

Další články

Načítám