Hlavní obsah
Článek

Rodačka z Bruntálu a bývalá televizní moderátorka Michaela Ochotská (39) ve čtvrtek slaví 35. narozeniny.

Z obrazovek se stáhla před šesti lety, ale stále si drží titul jedné z nejkrásnějších žen českého zpravodajství. Poprvé ji diváci zaregistrovali coby Edinu Krásovou v seriálu Pojišťovna štěstí. Věnovala se i modelingu a v roce 2008 se stala moderátorkou Televizních novin.

Zamilovala se do tenisty Lukáše Rosola (38), kterému před čtyřmi lety porodila syna Andrého a o půl roku později uspořádali romantickou svatbu. Přestože všichni tento krásný pár a rodinku jako ze žurnálu opěvovali, partnerství jim nevydrželo a v roce 2016 oznámili rozchod. Rok poté došlo i na rozvod.

Tenista se minulý rok potřetí oženil, ale ani krásná Míša nezůstala sama. Už nějakou dobu si ji hýčká urostlý fešák, který se údajně jmenuje Tomáš a pracuje u kriminálky. Moderátorka se novým objevem netají a je po boku svého chlapce šťastná, ale nechce svůj vztah příliš rozebírat na veřejnosti. Možná i po zkušenostech z minulosti, kdy se její rozchod s tenistou Rosolem hojně řešil v médiích.

Michaela vždy oslňovala nejen andělským obličejem, ale i bujným dekoltem a sexy postavou. Na sociálních sítích se čas od času pochlubí fotkou v plavkách, a tak mají její obdivovatelé možnost pokochat se její figurou i poté, co dala moderátorka sbohem televizním obrazovkám.

Na její sexy snímky se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám