Hlavní obsah
Článek

Manželství tenisty Lukáše Rosola (38) a moderátorky Michaely Ochotské (39) je definitivně v troskách. Tenista přiznal, že už má novou partnerku, která je z tenisového prostředí a podporuje ho na turnajích.

Momentálně mu pomohla dostat se přes náročnou kvalifikaci až do hlavní soutěže slavného Wimbledonu. Předtím na tom Rosol nebyl dobře jak po psychické, tak po fyzické stránce.

„Měl jsem pořád nějaký zdravotní handicap, do toho přišly rodinné problémy a rozvod, který mě stál hodně sil. Ztratil jsem kvůli tomu i nějaká kila z váhy. Věřím, že už se blýská na lepší časy,“ prozradil Rosol v rozhovoru pro Tenisový svět.

Novou přítelkyní Lukáše Rosola je o osm let mladší bývalá tenisová naděje Petra Kubinová, která hrála za extraligovou Spartu a momentálně se věnuje trénování. Tenisovou kariéru musela přerušit kvůli zranění.

„Známe se asi už sedm let. Hrávala dříve tenis a v juniorech byla celkem úspěšná. Ví navíc přesně, kdy má fandit a jak mě má při zápase podpořit. Já jsem šťastný, že tady může být se mnou,“  řekl Rosol.

Co se týče rozvodu, Rosol už by měl být s Ochotskou na všem včetně výchovy syna Andrého domluvený a čeká se jen na formální soudní verdikt.

Rosol měl koncem minulého roku milostný románek s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou, poté se snažil manželství s Ochotskou urovnat, což se nakonec nepodařilo.

Na kurtech se i kvůli rodinné krizi značně trápil. „Zkoušel jsem tohle vypustit mimo hlavu, ale některé věci šly přímo skrz mě, tomu se nedá ubránit,“ dodal tenista, kterému se po boku nové lásky zjevně konečně začíná dařit.

Díky postupu do prvního kola Wimbledonu si i v případě prohry přijde cca na milión korun. Zatímco Rosol má novou přítelkyni, Ochotská je zřejmě pořád single.

Naposledy se na sociální síti pochlubila společnou fotkou se synem Andrém, ke které přidala výstižný komentář: „Jen my dva, společně, navždy, opravdová láska.“ Nového chlapa tak blonďatá moderátorka zatím evidentně nenašla a naplno se věnuje především synovi.

Reklama

Další články

Načítám