Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) už pořádně dlouho nebyla u moře, a tak na dovolenou na Maledivách alespoň zavzpomínala. Na sociální síti zveřejnila snímek z pláže, kde na lehátku pózuje nahoře bez. Nic ale vidět není. Vnady sexy Michaele zakrývají její stehna a levá ruka.

"Need vitamin sea," použila Ochotská u oblíbenou slovní hříčku. Tehdy se koupala v Indickém oceánu a dovolenou trávila se stále ještě manželem Lukášem Rosolem (38). Bohužel tahle láska už je minulostí a moderátorka se rozvádí.

Letos moderátorka poslední horké dny tráví v Čeladné. I když si užívá volna, přiznává, že jí práce v televizi chybí. "Mateřská mi končí a přiznám se, že bych se už ráda vrátila do práce. Kdyby byla příležitost, určitě bych se nebránila," řekla Super.cz bývalá moderátorka zpráv na Nově.

Za těhotnou Ivetu Vítovou na Nově zaskakovala Petra Svoboda a na konkurenční televizi brzy odejde na mateřskou Sandra Parmová. Tak že by si tam vzpomněli na sexy Ochotskou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám