Hlavní obsah
Článek

Jsou tohle vážné přípravy na rozvod? Jak se ukázalo, v rodině Lukáše Rosola (38) se horečně nakupovalo, a to za pořádný balík peněz! Celkem osm miliónů stál byt, který by se údajně měl stát novým útočištěm tenisty, jenž se před časem odstěhoval od Michaely Ochotské (39). Nezdá se tedy, že by se tu nějak rýsovalo usmíření znesvářených partnerů, právě naopak!

Byt je součástí luxusního komplexu v pražské Libni, což je jen nedaleko od Štvanice, kam chodí trénovat, a podle některých informací má být napsaný na Lukášova bráchu. Čím ten se živí a jestli by mohl ze svého pořídit bydlení za osm miliónů, to zůstává ve hvězdách.

Existují ale tací, kteří tvrdí, že ve skutečnosti jde o nové bydlení nevěrného tenisty.

„Koupil si byt o rozloze přes sto metrů čtverečních v novostavbě v Libni. Sice za něj zaplatil okolo osmi miliónů korun, ale psaný je na bratra,“ cituje Blesk údajný zdroj blízký Lukášovi. Přidává, že byt měl být údajně přepsaný na příbuzného z taktických důvodů, aby o něj nepřišel u rozvodu.

Tak snad nejde o informace typu „jedna paní povídala“!

Rosol s Ochotskou obývali vilu v pražské Uhříněvsi v hodnotě třiceti miliónů korun. Zdá se, že letos výrazně neúspěšný tenista chce nechat dům velkoryse manželce, která by tam vychovávala syna Andrého. Pokud si ho ovšem nenechá, protože ho pořídil ještě před svatbou, a tak se nedá počítat do společného jmění manželů.

Reklama

Další články

Načítám