Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mezi touto v posledních týdnech hojně propíranou dvojící dochází opravdu k hodně zajímavým změnám! Michaela Ochotská (39) zůstala s dítětem na ocet, když jí manžel Lukáš Rosol (38) začal zahýbat s novou ženou, která byla mimochodem dřív moderátorčina cvičitelka. Všechno jasně ukazovalo na rozvod. Jenže nyní se zdá, že vše ještě může být jinak. Hlasujte v anketě na konci článku!

Rosol žil ve vile s novou láskou a vše spělo k tomu, že spolu budou šťastní. S Míšou podle svých vlastních slov spokojený nebyl, prý se pořád hádali.

Jenže!

Podle několika na sobě nezávislých zdrojů je lásce mezi ním a Anetou Znamenáčkovou konec.

„Lukáš už s ní nechce dál být. Byl to omyl a Lukáš to vlastně nemyslel zase ani tak úplně vážně, spíš jako chlap, který nechce být po nocích sám,“ tvrdí jeho kamarádi.

A přestože má být za toho, kdo zničil manželství s tou, s níž má miminko, a dostává za to v médiích pořádně za uši, skutečnost je prý taková, že k žádnému rozbití svazku zdaleka nedošlo. Alespoň ne pro něj.

„Řekněme, že Luky už učinil několik prvních kroků k možnému návratu. Míše už to opakovaně naznačil s dotazem, jak by se na to tvářila,“ dozvěděli jsme od jeho blízkého přítele.

Zní to velmi diplomaticky. Někdo by si to mohl vyložit tak, že přímo žadoní, aby mu odpustila a mohl se k ní vrátit.

Nebyl by první ani poslední, komu „uklouzly nohy“ a kdo spočinul v jiné náruči, než je ta manželčina, aby se pak jako pokojný psík vrátil domů.

Uvidíme, jestli jeho volání Ochotská vyslyší a odpustí mu!

Měli by se Ochotská s Rosolem udobřit a být zase spolu jako rodina?
Rozhodně ano
56,7 %
Ani náhodou
43,3 %
Celkem hlasovalo 54738 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám