Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krach manželství Michaely Ochotské (39) a Lukáše Rosola (38) má stále temnější pozadí a ukazuje se, že v dramatickém příběhu hraje roli více postav.

Mezi bývalou moderátorkou Televizních novin a úspěšným tenistou by všechno mohlo být jinak, kdyby si Míšina sokyně v lásce Aneta Znamenáčková udržela tříletý vztah se svým kolegou z posilovny v aquaparku v Čestlicích Lukášem Kverkou.

„Co se týče rozchodu, tak impulsem Rosol určitě byl, nevěřím na takové to přátelství mezi mužem a ženou, ať si o tom každý myslí co chce. Špínu na nikoho házet nechci, to si ten vztah nezaslouží,” uvedl exkluzivně pro Super.cz trenér.

Bývalý partner Rosolovy současné přítelkyně byl nejdříve spojován s blogerkou Dominikou Myslivcovou (29), která zmíněnému fitku propůjčila svou tvář. „Lukáš balil Dominiku a taky její mladší sestru Natálii,” uvedl zdroj z okolí fitka, ve kterém zjevně není o mezilidské vztahy nouze. „S Dominikou mam pouze vztah přátelský ve smyslu klientka a trenér,” hájí se Kverka.

Jestli za vše může přelétavý Rosol, nebo byla příčinou rozpadu vztahu Kverky se Znamenáčkovou růžová blogerka, je ve hvězdách. Skutečností ale je, že Kverka aktuálně randí s adeptkou soutěže krásy Česká Miss 2017 Karolínu Güntherovou. „Prostě po třech letech zas začínám od znova,” shrnuje Lukáš Kverka. Jeho bývalá partnerka Aneta Znamenáčková, která už kraluje v domácnosti Míši Ochotské je stejného názoru.

Reklama

Další články

Načítám