Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaely Ochotské (39) se na sociální síti zastalo mnoho jejích fanoušků i, řekněme, náhodných pozorovatelů moderátorčina rozchodu s otcem jejího syna Andrého Lukášem Rosolem (38). Ti nedokážou pochopit, jak mohl tenista opustit manželku s malým dítětem a hned se veřejně vodit za ručičku s milenkou, trenérkou fitness Anetou.

Mezi těmi, kteří se Míši zastali, je i známá advokátka Klára Long Slámová. Ta v minulosti zastupovala například na doživotí odsouzeného Jiřího Kajínka. "Asi takhle. Ať je M. Ochotská jakákoliv, ale opustit kvůli nějaký holce ženskou, se kterou mám malý dítě a kterou jsem si nedávno vzal, a ještě jí dělat schválnosti, je prasárna těžkýho kalibru," napsala Klára na sociální síť. "P<span><span class="UFICommentBody"><span>rostě je to hajzl. Utekl od malýho, to je prostě neomluvitelný," uzavřela diskuzi Slámová.</span></span></span>

<span><span class="UFICommentBody"><span>To tenistu Rosola nenechalo chladného a na slova Long Slámové reagoval na konci <a href="https://www.super.cz/476277-tenista-rosol-ktery-opustil-misu-ochotskou-a-uz-ma-novou-milenku-nyni-poprve-promluvil-rekl-co-muze-za-rozchod.html">svého vyjádření k rozchodu s Ochotskou.</a> </span></span></span> "Co se týká pí. Slámové, přijde mi to hodně úsměvné, že zrovna ona se ozývá. Většinou hodnotí jen ti, kteří mají komplex sami se sebou," napsal na sociální síť tenista.

Zaslouží si podle vás tenista taková slova?
Rozhodně ano. To, co udělal, je neomluvitelné
20 %
Těžko říct. Jen oni vědí, jak to bylo a je
74,5 %
Nezaslouží
5,5 %
Celkem hlasovalo 45867 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám