Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nedávno si cvrlikali i vrabci na střeše, že mezi Michaelou Ochotskou (39) a jejím manželem, tenistou Lukášem Rosolem (38), to spěje k velké rozvodové válce. Moderátorka se odstěhovala se synem k rodičům, oficiálně kvůli Lukášovu vytížení, přestože v tuhle část roku toho mají hráči nejmíň na práci. Pak patrně jemu poslala drsný vzkaz. Jenže teď se zdá, že se začíná blýskat na lepší časy!

Nejprve si nešlo nevšimnout Michaelina cvrlikání na Lukášově sociálním profilu, teď zase paparazzi jednoho deníku vypozorovali, jak kdosi k Ochotské poslal kurýra s velkou kyticí v ruce. Že by šlo o usmiřovací gesto?

Míša slavila v pondělí 32. narozeniny, těsně před polednem u domu v Nupakách, kde s rodiči přebývá, zazvonil kurýr s pugétem. Jelikož je Lukáš momentálně na jakémsi soustředění na Kanárských ostrovech, kytice by klidně mohla být od něj. Nebo ne?

Sama moderátorka se k tomu nechtěla vyjadřovat. „Narozeniny jsem slavila o víkendu,“ reagovala pro Blesk stručně. Jestli se to s manželem vše urovná, nebo se krize naopak vyostří, to se teprve dozvíme v průběhu času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám