Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) a tenista Lukáš Rosol (38) už jsou manželé. Včera, krátce po 13. hodině, si řekli ano na farmě Čapí hnízdo nedaleko Prahy. Celé veselce samozřejmě z kočárku přihlížel jejich syn André, který oslavil půl roku.

"Právě proto jsme zvolili datum 13.7. André v ten den přesně oslavil půl roku," řekla Super.cz krásná nevěsta, která během obřadu neudržela slzičky. Dojatá moderátorka měla oči smáčené štěstím.

Míša si nechala svatební šaty Herve Moreau by Nuance přivézt ze Španělska, ale do poslední chvíle prý trnula hrůzou. "Byly to nervy. Když jsem je objednávala, bylo mi řečeno, že běžná doba dodání jsou tři měsíce, já je potřebovala za měsíc. Věta 'snad to stihneme' mě sice moc neuklidnila, ale doufala jsem. Šaty dorazily dva dny před obřadem," prozradila nám Ochotská, které jednoduché šaty neuvěřitelně slušely. Hosté i ženich Rosol se na ni nemohli vynadívat.

Svatbě přihlíželo na 75 hostů z řad rodiny a nejbližších přátel. Za svědka šla Míše zpěvačka Monika Absolonová (47), která během svatebního obřadu také zazpívala, Lukášovi svědčil herec Petr Rychlý (58). Během večera novomanželům zazpíval Petr Janda (81). Zajímavostí také je, že moderátorka nepřijala manželovo příjmení, dál zůstává Michaelou Ochotskou.

Reklama

Další články

Načítám