Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled nevypadá, že by byl vyznavačem pohybu, pravdou ale je, že Lukáš Pavlásek (45) se o svou tělesnou schránku zodpovědně stará. Komik se věnuje hlavně běhu. „Miluju běhání. Jsem ale takový věčný začátečník," říká.

"Když začnu běhat, tak to pak na týden přeruším. Kromě toho ale rád chodím. Zjistil jsem, že i chůze je sport, který je na olympiádě. Za den mám vždy stanovený limit, kterého chci dosáhnout. Hlídám si to v telefonu,“ rozpovídala se hvězda stand-upu. A nevyhýbá se ani kolektivním sportům. „Občas si zahraju i fotbal za Amforu. Dokonce jsem jednou přihrál na gól Panenkovi. Na svůj největší úspěch si velmi dobře pamatuju.“

Pohybu se Pavlásek nevěnuje kvůli vzhledu, ale kvůli zdraví. „Je důležité, aby byl člověk v kondici. Zjistil jsem, že mám pak i lepší kocoviny. Aby mohl člověk chodit s kamarády na večírky, musí dělat i něco jiného,“ hází vše do vtipu.

Vážně pak dodává, že i kvůli svým vystoupením musí být ve formě. Jeho Planeta slepic nebo Kdo nepláče není Čech vyžadují kondičku.

"Je to energetický výdej. Nesmím třeba před představením jíst, abych byl v tom správném ajfru,“ vysvětlil své zvyky Pavlásek, kterého jsme potkali na představení nového menu v řetězci rockových restaurací, které má na svědomí argentinský fotbalista Lionel Messi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám