Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská tanečnice Katarína Štumpfová se do povědomí českých diváků dostala díky osmé řadě StarDance. To na ni čekala opravdu velká výzva, když jí televize jako partnera určila moderátora Leoše Mareše (47).

Není divu, že patřili k favoritům soutěže, ale jejich cesta StarDance nakonec skončila v osmém díle. Leoš se tehdy po vyřazení rozplakal.

Katarína během soutěže oslňovala nejen tanečním uměním, ale i svými nespornými ženskými půvaby.

Sympatická blondýnka se nedávno ukázala na dni otevřených dveří TV Markíza. V džínové sukénce a se stylovou ledvinkou kolem pasu působila hodně nenápadně a někteří diváci by ji možná na první pohled ani nepoznali.

V soutěži se přeci jen i tanečnice často mění v úplně jiné dámy. Ať už díky účesům, krásným róbám nebo dokonalému nalíčení. Kateríně to ovšem seklo nejen na parketu po boku Leoše, ale i nyní v civilu.

Sličná tanečnice sice u nás StarDance nevyhrála, ale ve slovenské verzi známé taneční soutěže s názvem Let´s Dance zvítězila v roce 2009 společně s moderátorem Jurajem Mokrým.

Devítinásobná mistryně Slovenska v latinskoamerických tancích má zkrátka na moderátory štěstí. V osmé řadě StarDance by s Leošem možná došla až do finále, ale tehdy zřejmě zapůsobil faktor Lukáš Pavlásek (45). Známý komik si totiž i přes své taneční neumětelství získal řadu fanoušků a neustále postupoval dál na úkor favoritů.

Reklama

Další články

Načítám