Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady slavil zpěvák Pepa Vojtek (58) Thálii za muzikál. Na výročním koncertu k 25 letům kapely Alekohol se to pořádně rozjelo. A nejen po hudební stránce, kdy se rozvášnění fanoušci postarali ve velkém sále Lucerny o skvělou atmosféru.

Koncert byl nabitý největšími hity kapely a plný zajímavých hostů, z nichž většina se už dnes počítá mezi rockové legendy. Kapelu Alkehol tak dorazili podpořit kapela Tři Sestry v čele s Lou Fanánkem Hagenem, rocker Petr Janda (81) z Olympiku a kapela Kabát s Pepou Vojtkem. Ten v závěru vystoupení zazpíval společně se skupinou Alkehol s Otou Herešem a Petrem Jandou novou píseň s příznačným názvem Rockeři.

Atmosféra se pořádně rozjela už v první polovině, kdy se před všemi přítomnými na pódiu objevil nahý bývalý bubeník kapely Alkehol zvaný Melmus, který byl také jedním z pozvaných hostů. A jak bývávalo jeho zvykem, „nezklamal“ fanoušky a i tentokrát jim dopřál správný rockový zážitek.

Kromě zpěváků se jako host objevil na pódiu také Lukáš Pavlásek (45), který sice tentokrát netančil, ale s kapelou také zazpíval. Do obecenstva pak zahodil jako suvenýr sádru ze své ruky.

Reklama

Další články

Načítám