Hlavní obsah
Článek

Většina z vás ho zná hlavně díky jeho působení v pořadu Na stojáka, nebo taneční soutěži StarDance. Lukáš Pavlásek (45) ale hodlá bodovat i na divadle. Aktuálně zkouší s režisérem Antonínem Procházkou komedii Celebrity s.r.o.

Tydýt ze známé taneční show se bude v chystané divadelní hře v roli Emila alternovat s kolegou Martinem Písaříkem. „Celebrity s.r.o. jsou hrou o hercích a já nepochopím, proč zrovna my dvě hvězdy hrajeme poměrně neúspěšného komedianta, a jak nám řekl krátce pan režisér, je to totální outsider. Fakt to nechápu, ale líbí se mi to,“ s úsměvem řekl Martin Písařík.

„U mě je to jinak. Je to role z mého života. Já se navenek snažím s tím něco dělat, ale tenhle herec jsem vlastně já. Takovej nesmělej, ale snaživej, takže mi to určitě půjde,“ doplnil Písaříka Lukáš Pavlásek.

Byli jsme na zkoušce představení a nebylo možné si nevšimnout, že si přípravy užívá. „My se v podstatě smějeme pořád a s Martinem Písaříkem jsme zjistili, protože se alternujeme, že jsme vlastně totožní. Že jsme stejní. A bojíme se, aby si nás lidi na jevišti nespletli," dodal s humorem sobě vlastním "tydýt" Lukáš Pavlásek.

Premiéra představení je na programu 8. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám