Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se v prvním kole StarDance objevil komik Lukáš Pavlásek (45), vypadalo to, že půjde jen o zpestření několika úvodních večerů. Tydýt ovšem všechny převezl, když to se svou parodií na tanec dotáhl až do samotného finále, v němž se dnes utká s Jitkou Schneiderovou (51) a Marií Doležalovou (37).

Lukášovy patálie diváky očividně zaujaly, a nejméně talentovaný tanečník celé historie StarDance tak postupoval na úkor svých soupeřů. V případě boxera Rostislava Osičky či doktorky Kateřiny Cajthamlové (61) úspěch Pavláska ještě nikoho příliš nepřekvapil, ale když v soutěži zůstal na úkor Leony Machálkové (56) či Leoše Mareše (47), bylo zřejmé, že se sedmý ročník StarDance zapíše do dějin.

Tak kontroverzní osobnost, která rozdělila publikum na dva nesmiřitelné tábory, se totiž v relativně nekonfliktním pořadu nikdy neobjevila. V soutěži totiž dosud postupovali ti, kteří se na tréninku nejvíce nadřeli, ale letos to vypadá, že při hlasování nerozhoduje talent ani taneční schopnosti. Lukáš Pavlásek je svým úspěchem nejspíš sám překvapen a moc dobře ví, že z něj profesionální tanečník nikdy nebude. Ve StarDance ale skončí přinejhorším na třetím místě a není vyloučeno, že divácká pomsta vyústí jeho vítězstvím.

V galerii se můžete podívat, jak se Lukáš Pavlásek od úvodního tanga protrápil až do samotného finále. Stane se nakonec králem tanečního parketu stejně jako Roman Vojtek (51), Aleš Valenta či Pavel Kříž?

Reklama

Další články

Načítám