Hlavní obsah
Článek

Během podzimní edice jsme Lukáše Hejlíka (44) potkali na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku s manželkou Veronikou i synem Vojtou, na aktuální jarní edici, konkrétně na přehlídku Vandy Jandy, dorazil sympatický herec sám. „Žena tady byla odpoledne, já jdu večer,“ rozdělili si návštěvu programu.

Šestiletého Vojtu móda zatím nenadchla. „On tomu říká mód. A prý se loni pěkně nudil,“ smál se Hejlík, který sám má zkušenosti s módním focením a jeho žena Veronika, za svobodna Fašinová, se řadu let úspěšně živila jako modelka v Paříži i Londýně. Proto si od ní Lukáš nechal schválit outfit, tenisky, černé kalhoty a černobílý svetr.

Umělecké nadání prý Vojta příliš neprojevuje. „Je sice tvárný, ale zatím má asi jako každé dítě představu, že se bude živit jako programátor her,“ krčil rameny herec a gurmán.

Zdálo se nám, že to je Lukášovi snad i trošku líto. „Nejsem za to rád. Tak třeba se to ještě změní, uvidíme,“ dodal Hejlík, kterého diváci znají mj. z Ordinace v růžové zahradě, kam se po pěti letech opět vrátil v roli záletného lékaře Jáchyma Kaliny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám