Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zimní počasí se rozhodli vyměnit za slunce a odpočinek na pláži. Řada českých celebrit se začátkem nového roku zabalila kufry a vyrazila za teplem. A zatímco v loňském lednu byl výběr destinací, kam šlo kvůli pandemii odletět celkem omezený, letos se rozlétly známé tváře po celém světě.

Blogerka a influencerka Týnuš Třeštičková (28) se rozhodla například pro Spojené arabské emiráty a dny tráví na pláži v Dubaji. Herečka Marika Šoposká (34) se rozhodla s rodinou vyrazit na Kanárský ostrov Fuerteventura a modelka Veronika Kašáková (34) s partnerem a malým synem odletěla na ostrov Madeira.

Zpěvák Václav Noid Bárta (43) trávil přelom roku s rodinou v exotice. Užíval si poslední dovolenou před příchodem dalšího potomka na Maledivách. "Příchod nového roku byl nádherný. Hráli místní na jejich bubny a místo hnusných rachejtlí zapálili nápis 2022 vyrobený z palem. Ale hlavně jsme byli všichni spolu, to bylo nej," řekl Super.cz Noid.

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana (36) odletěla s partnerem Jordanem Hajem a dcerkami Lennon a Ariel do Thajska. A herec Lukáš Hejlík (44) také zabalil rodinu a jejich kroky vedly až do Dominikánské republiky. Modelka Tereza Budková (33) vystavuje své dokonalé tělo na slunci na Floridě. „Jsem strašně ráda, že i přes tuhle dobu to vyšlo,“ svěřila se kráska. Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) se po měsících vrátila zpět do svého domu ve Španělsku.

Reklama

Další články

Načítám