Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další herec, který se k těžké situaci postavil čelem. Po Báře Mottlové, která se rozhodla jít místo hraní za kasu, si novou práci našel i Lukáš Hejlík (44). Herec se jako řada dalších umělců ocitl ze dne na den na dlažbě. Potřebuje ale uživit svou rodinu, a tak si našel novou práci, bude dělat kurýra.

„Zrušil jsem skoro 200 představení, odpadla mi všechna moderování a kůlnu jsem na chalupě po 10 letech konečně uklidil. A jsem OSVČ,“ svěřil se Hejlík, kterého si mnozí pamatují ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Vedle hraní a moderování se herec věnuje také svému projektu, kdy objevuje a hodnotí zajímavá gastronomická zařízení. Jako milovník jídla se ho nyní rozhodl rozvážet.

Dovážku jídla bude dělat mimo jiné ze svých oblíbených podniků, které fanouškům doporučuje. „Budu prostě kurýr, takový pošťák Lukáš, tvl. Jo, a proč ne. Budu jezdit jeden den v Praze, jeden den v Brně. Budu tohle nový dobrodružství sdílet ve Stories a vlastně se na to sakra těším. Takže, vlastně, možná se vidíme! Kupte si jídlo, podpořte svoje oblíbený restaurace,“ dodal Hejlík, který nyní bude brát denní plat řidiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám