Hlavní obsah
Článek

Mnoho let působila zejména v Londýně a Paříži jako modelka a celé čtyři roky působila ve francouzském módním domě Céline jako živá krejčovská panna, na které byly tvořeny modely.

Období modelingu je pro Veroniku Hejlíkovou už dnes minulostí. „Jako modelka působím minimálně. Toto povolání je velmi náročné na psychiku. Hodnotí vás totiž pouze podle vzhledu, který nemůžete ovlivnit a neposuzují se jiné kvality člověka. To už nechci a ani nemám pocit, že by mi něco unikalo,” říká Veronika.

Kráska se realizuje v jiné sféře. „Jsem spíš maminkou a své aktivity přesouvám do sektoru manžela,” říká choť herce a gastro objevitele Lukáše Hejlíka (44). Tento model se jí osvědčil.

„Někdy je těžké skloubit jeho aktivity, protože on jich má opravdu hodně. Když se ho chci zbavit, tak mu naplánuji aktivity, kdy ho chci mít doma, tak podle toho přizpůsobím program. Značka ideál,” smála se Veronika, kterou jsme potkali na předání šeku Nadaci Terezy Maxové s prostředky, které byly vybrány v dobročinném projektu magazínu Harper’s Bazaar.

Sympatická blondýnka si je vědoma toho, že žije s workholikem, a často musí aktivity svého manžela usměrňovat. „Už jsem mu naznačila, že by bylo dobré zvolnit nejen kvůli rodině, ale i kvůli jeho zdraví.”

Jako otce si Veronika manžela nemůže vynachválit. Kromě jejich syna Vojty má herec z předchozího vztahu dceru Kláru. „Lukáš je skvělý otec. Teď jsme byli na dvou dovolených za sebou, což je pro akčního Lukáše obrovský výkon,” uzavírá naše povídání Veronika Hejlíková.

Reklama

Další články

Načítám