Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně je maminkou na plný úvazek, proto je pro Veroniku Hejlíkovou vždy svátkem, když může vyrazit do společnosti bez dítěte. Naposledy se kráska objevila na prezentaci nového pudru luxusní francouzské kosmetické značky.

„Večer si moc užívám, potkala jsem svoje známé, se kterými jsem se dlouho neviděla, a zároveň měla možnost vyzkoušet nové produkty,” s nadšením komentovala „vycházku“ maminka dvouletého Vojty.

Chlapečka mezitím hlídal manžel Lukáš Hejlík (44). Veronice v péči o syna pomáhá nejen manžel, ale i paní na hlídání. „Pro Vojtíka máme dvakrát týdně na odpoledne chůvu, paní Jarku.”

„Když chceme jít s Lukášem na večeři, nebo máme nějaké pracovní povinnosti, Jarka je se synem i večer. Večery mimo domov ale moc často netrávím. Stane se tak maximálně třikrát do měsíce a mám pravidlo být nejpozději do deseti do večera doma, jelikož Vojtík vstává před šestou, tak abych to jeho tempo udržela,” smála se modelka, která v minulosti pracovala jako ‚živá krejčovská pana‘ pro luxusní francouzskou módní značku Céline, což je velmi prestižní post.

Reklama

Další články

Načítám