Hlavní obsah
Článek

V roce 2008 byla zvolena třetí nejhezčí Češkou, přesto kráska s exotickým jménem i vzhledem Elisavet Charalambidu nemá zrovna štěstí na vztahy. Poté, co rodačka z Brna prožila vztah s hercem Lukášem Hejlíkem (44), nebo exmanželem Kateřiny Kristelové (44) Martinem Tůmou, je už nějaký ten pátek single. „Nedopadl mi vztah, který jsem měla,” svěřila se nám Elis a zároveň s nehraným úsměvem dodala: „Tak, jak to je, jsem teď spokojená a šťastná.”

Během našeho rozhovoru na otevření klubu Le Valmont se ukázal důvod, proč je modelka bez partnera. Charalambidu nemá moc příležitostí potenciálního partnera potkat. Před prací chodí na hodiny jógy nebo pilates a hned po skončení pracovní doby denně vyráží za svým závodním koněm. „Je pravda, že toho volného času moc není. Ale i když jsem měla partnera, tak jsem vlastnila i koně. Takže vztah a koníčky se dají skloubit,” říká kráska.

Půvabná brunetka ale nezoufá. „Vždycky si partner našel mě. Nijak na to nespěchám, jakmile člověk tlačí na pilu, tak je to špatně. Pokud to má přijít, tak to přijde,” říká Elisavet Charalambidu.

Reklama

Další články

Načítám