Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První Vánoce se synem Vojtíškem má za sebou Lukáš Hejlík (44). Přestože jsou jeho synovi pouhé tři měsíce, tak prožili svátky poměrně v poklidu. „Byli jsme na chalupě. Vyšla nám štědrovečerní večeře i rozbalování dárků. Zásadní je, aby neplakal, a to se podařilo,” říká Lukáš a jedním dechem spokojeně dodává: „Příští rok to bude asi živočišnější.”

Paradoxně nejvíce dárků nečekalo pod stromečkem na nejmladšího člena rodiny, ale z největší nadílky se radoval právě Lukáš Hejlík. „Musím se přiznat, že jsem koupil nejméně dárků. Žena mi pořád říkala, že to nebudeme přehánět, a nakonec to sama přehnala,” culí se oblíbený herec ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Kriminálky Anděl či Terapie.

Asi jako každý otec i Lukáš je nadšený z pokroků, které jeho potomek dělá. „Začal slyšet na jméno, natahuje se po věcech, zkoumá svět. Je zajímavé, jak ten vývoj lidem jde pomalu. Zajímavé je, že třeba ovce se narodí a je hotová, ale dětem to jde pomalu. Zase je to ale krásný to sledovat,” uzavírá naše povídání nadšený chovatel ovcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám