Hlavní obsah
Článek

Nedávno měl v kině Lucerna českou premiéru film Quentina Tarantina Osm hrozných. Pirátská kopie hvězdně obsazeného snímku se ale začala šířit internetem už dva týdny před oficiální americkou premiérou. Ptali jsme se proto osobností pozvaných na akci, jestli stahují filmy, nebo jestli jsou naopak proti tomu.

„Stahuju ze serverů, o kterých si myslím, že zase nejsou tak úplně pirátský,” práskla na sebe Kateřina Kristelová (44) a dále své pohnutky vysvětlila: „Dlouhou dobu jsem nestahovala, ale jakmile se mi narodilo děcko, tak občas stahujeme,” říká Kristelová, která tímto ne zcela legálním způsobem pro dceru Claudii získává zejména pohádky.

Lukáš Hejlík (44) je proti tomuto nešvaru dnešní doby, nakonec se ale ukázalo, že i on občas zhřeší. „Teď s miminem jsem v situaci, kdy žena občas něco stáhne a podíváme se na to. Neděláme to před premiérou a ani měsíc po premiéře,” říká Lukáš Hejlík.

Zato Dana Morávková (52) chodí poctivě do kina a nakupuje si vždy originální hudební a filmové nosiče a její kolegyně Jitka Asterová (64) dokonce ani netušila, co to znamená „stáhnout si film“.

Reklama

Další články

Načítám