Hlavní obsah
Článek

Veroniku Hejlíkovou jsme potkávali ve společnosti ještě skoro tři týdny po plánovaném termínu porodu, nikoho proto nepřekvapí, že manželka herce Lukáše Hejlíka (44) vyrazila se svým synem Vojtíškem ještě v rámci šestinedělí.

Hejlíkovi si nechtěli nechat ujít vernisáž obrazů módního fotografa Michala Pudelky. Celá akce měla totiž dobročinný rozměr, neboť výtěžek z prodeje sedmi exkluzivních fotek je věnován na záchranu života smrtelně nemocné Ivany Danišové postižené Goldenharovým syndromem.

„Vyrazili jsme na milé pozvaní šéfredaktorky Elle, která se na vlastní triko rozhodla uspořádat nakonec velmi milou společenskou filantropickou akci na záchranu jednoho konkrétního života,” komentoval svou přítomnost na akci herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, Kriminálka Anděl a Ošklivka Katka.

Pro malého Vojtu to byla ve společnosti premiéra. „Vzali jsme ven ten náš nový život. Bylo to vlastně poprvé. Říkali jsme si, že když vydrží a nebude to nějak na sílu, rádi uvidíme naše kamarády a podpoříme finanční částkou Ivaninu operaci. To vše se podařilo a celý večer byl moc fajn. A věříme, že dostál účelu,” řekl Super.cz Lukáš Hejlík.

Reklama

Další články

Načítám