Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz Česko Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (37) zmizel. Nevěděli o něm přátelé ani vedení Novy. Adamec měl být dnes ráno hostem Snídaně s Novou. Na vysílání ale nedorazil. Produkce byla jak na trní. Nikdo mladého talentovaného zpěváka nemohl sehnat. Měl vypnutý mobilní telefon a sám produkci nekontaktoval.

"V noci nám řekl, že jde na chvilku domů a od té doby se mu nemůžu dovolat," řekla produkční SuperStar Lucie Juráčková. Nakonec se ale Lukáš Nově ozval až po desáté hodině ranní. Prý byl velmi unaven a musel spát.

Superfinále ČeskoSlovenské SuperStar skončilo v neděli krátce po jedenácté hodině v noci. Následovala afterpárty, kde byli přítomni všichni finalisté i vedení Novy. Lukáš se zdržel jen necelou hodinku a zmizel. Slíbil, že si jen na chvíli odpočine a vrátí se.

Čekali na něj novináři, reportéři i fanoušci. Marně. Adamec se již nevrátil a od té doby o něm nikdo nevěděl. Na dnešek má nasmlouvanou řadu rozhovorů, má povinnosti vyplývající z vítězství.

Zpěvák v soutěži vyhrál dva a půl miliónu korun, ale již nyní si z výhry bude zřejmě muset odkrojit. Za to, že dnes ráno nedorazil do Snídaně s Novou, ho čeká pokuta. "Něco takového ve smlouvě je, ale ještě jsme to neřešili," dodala produkční SuperStar Juráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám