Hlavní obsah
Článek

Takhle semknuté Slovensko snad už dlouho nebylo! Tamní noviny, veřejnost a dokonce i někteří politici již dali hlavy dohromady a rozhodli se, že veřejně ukáží, jací jsou vlastenci. A vše způsobila jen jediná Češka. Finalistka Česko Slovenské SuperStar Gabriela Gunčíková (30) zvládla to, co nedokázali ani Maďaři. Celé Slovensko se totiž rozhodlo semknout a svými hlasy ji přesunout na post dvojky soutěže.

Přestože Čechy ani moc netrápí, jestli v ostře sledované pěvecké soutěži vyhraje Češka Gabriela Gunčíková nebo Slovák Lukáš Adamec (37), naši východní sousedé se rozhodli pojmout podporu Adamce jako otázku národní cti. Slovenské noviny již dva dny v kuse lživě informují o tom, že má Gábina nad Lukášem převahu několika set hlasů. Tamní nejčtenější deník dokonce na titulní stránce svého periodika mobilizuje Slováky falešným sdělením: "Slovensko, poplach! 48 hodín před finále vede Gunčíková!" Skutečnost je ale podle našich informací právě opačná.

Do vražedného boje proti Gunčíkové se zapojil dokonce i primátor Košic Richard Raši, odkud pochází Adamec. „Budu tě s tisícovkami dalších podporovat z amfiteátru a sám ti odešlu sto hlasů,“ slíbil mu bývalý slovenský ministr zdravotnictví.

Média si dokonce dala tu práci a vymyslela pět důvodů, proč by měl vyhrát právě Adamec. A jsou to opravdu bludy. Jedním z bodů je totiž to, že ho miluje česká rockerka Helena Zeťová. V dalším se naváží do faktu, že Gábina je o sedm let mladší než Slovák a tudíž není na tak velké vítězství připravená.

Už v minulém ročníku mezinárodní SuperStar na rozdíl od Slováků Češi dokázali, že dokonale pochopili, o čem je celá soutěž. A sice o nalezení nejlepšího zpěváka obou národů. A mnozí jsou bez ohledu na místo narození a pobytu přesvědčeni o tom, že Gunčíková svými kvalitami Adamce naprosto převyšuje.

Reklama

Další články

Načítám