Hlavní obsah
Článek

Finále Česko Slovenské Superstar vrcholí. Již dnes večer se rozhodne, jestli se historicky druhou pěveckou ikonou dvou národů stane Češka Gabriela Gunčíková (30) nebo Slovák Lukáš Adamec (37). A naši východní sousedé začali bít na poplach. Dobře si totiž uvědomují, že jich je o dobrou polovinu méně.

„Jestli Slováci chtějí vidět, jak vítězí Adamec, budou se muset pořádně zmobilizovat. Když už se dostal do finále, je dost pravděpodobné, že by mohl i vyhrát,“ píšou slovenské noviny, které zachází ještě dál. Dokonce tvrdí, že si Adamcovo vítězství přejí i ostatní finalisté soutěže. „Je univerzálnější, než Gábina. Zazpívá cokoliv. Ona je jen rockerka a to se nezmění,“ dehonestují její kvality Slováci.

A nestalo se tak poprvé. Už v předchozím ročníku se ukázalo, že jsou naší sousedé proti nám zaujatí. Záznamy mobilních operátorů totiž prokázaly, že na rozdíl od Čechů, kteří svými SMS podporovali Mira Šmajdu, Slováci Martinu Chodúrovi zaslali minimum hlasů.

Přestože propagace Adamce není z jeho hlavy, nastává prostor pro otázku, proč podporovat právě jeho, když Gábině Slováci vítězství tolik nepřejí. Nebylo by hezké jím dokázat, že přísloví co Čech, to muzikant se zakládá na pravdě? Navíc, komu byste fandili, kdyby se hrál veledůležitý hokejový zápas mezi Čechy a Slováky? Právě vaše hlasy již dnes večer rozhodnou o dalším osudu této mladé Češky, proti které se spiklo celé Slovensko.

Reklama

Další články

Načítám