Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední vítěz Česko Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (37) si pořádně zavařil. Po včerejší autonehodě v Košicích mu policisté naměřili 1,42 promile alkoholu v krvi. Adamcovi tak hrozí vězení.

Pokud totiž řidiči najdou více jak jedno promile alkoholu v krvi, jedná se o trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. A za to hrozí až jeden rok basy natvrdo.

Lukáš Adamec si krátce po nehodě sypal popel na hlavu a svou vinu nepopíral. „Doufám, že mi vezmou řidičák aspoň na osm let," kál se v Televizních novinách na Markíze s tím, že svůj řidičák ihned po nehodě odevzdal policistům.

A jak vlastně k nehodě došlo? Zpěvák nedal při odbočování přednost jinému vozidlu a následně došlo ke srážce. Dvě ženy skončily s lehčími zraněními v nemocnici.

„Vyjel jsem z vedlejší silnice neopatrně a rychle. Já jsem vinen. Já to vím a ví to i druhý šofér,“ nezapíral otřesený Adamec.Díky rychlému přiznání viny možná uhraje alespoň podmínečný trest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám