Hlavní obsah
Článek

Janě Hlaváčové (†85) a jejímu choti Luďku Munzarovi (†85) se blýská na lepší časy. Ještě loni se zdálo, že je pro herečku sužovanou depresemi velkým problémem vůbec vyjít mezi lidi, ale dnes je z ní úplně jiná žena. Již koncem března se objevila na předávání cen Thálie, odkud si odnesla cenu za celoživotní přínos činohře, a od té doby udělala opět obrovský pokrok. Dokonce se rozhodla pro odbornou pomoc a pravidelně dojíždí na terapie do Psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích.

Herečce je již viditelně lépe, podle deníku Blesk si dokonce sama vyzvedává předepsané medikamenty v lékárně. To za ni dosud dělával právě manžel Luděk Munzar. Ten ji také na léčbu vozí, jelikož za volant si herečka ještě sama sednout nemůže.

Dosud jí sice nedělá dobře, když je kolem ní hodně lidí, ale fobii z nich už nemá. Občas si zajde na nákup nebo s manželem poobědvají v oblíbené restauraci. Největším pokrokem je ale skutečnost, že Hlaváčová opět vyučuje studenty na DAMU, kam dochází dvakrát týdně. Dalším důkazem, že je jí o poznání lépe, je i to, že nevylučuje návrat k herectví. Zatím by si ale troufla jen na menší roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám