Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je herečka a záleží jí na tom, aby neztratila mimiku v obličeji. Proto se Lucie Zedníčková (55) vyhýbá možnostem estetické medicíny, které by ji zbavily razantním způsobem vrásek. Problémy s pletí ale řeší, zvláště po padesátce.

"Odmalička jsem byla krémíčková, a i když u nás bylo před revolucí úplné kulové, tak jsem horko těžko různé krémy sháněla. Nejsem blázen do dekorativní kosmetiky, ale péči o pleť jsem milovala. Ale pak přišlo období v dospělosti, kdy jsem se o pleť téměř nestarala, a přitom bych měla, protože obličej je můj výrobní prostředek," svěřila.

"Na kosmetiku jsem chodila tak jednou za rok, nebo dokonce za rok a půl, což je hrozně málo. Během covidu jsem zpytovala svědomí a snažím se to napravit. Mám kuperózu (zarudlé rozšířené žilky - pozn.) a strašně suchou pleť i vlasy. Pořád to musím promašťovat," upřesnila.

Stavu pokožky nepřispívá ani její neřest, kterou je kouření. "Kouřit nepřestanu, radši budu mazat ty krémíčky. Já si to bez toho cigára neumím představit. Nevím, co s rukama a cigaretami si odměřuju i čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám