Hlavní obsah
Článek

Naposledy Lucie Zedníčková (55) natáčela malou roličku ve filmu Když prší slzy. Od té doby o hereckou práci nezavadila. A z něčeho se složenky, mj. za dům, kam se před dvěma lety přestěhovala, platit musí. S partnerem Miroslavem Ollém tak rozjeli společný byznys. Povídali jsme si i o tom, jak ji zasáhly nové restrikce.

Pokud jde o bydlení, hereččin dům stojí na hranici dvou okresů. "My jsme Praha Západ a pár set metrů od nás už okres Kladno, kam jsem jezdila nakupovat. Teď budu muset jezdit na nákupy dál, protože potraviny v naší vesnici moc výběr nemají," řekla Super.cz první den nových restrikcí, kdy v nich ještě všichni měli zmatek a Lucka si myslela, že jejich vesnice spadá i pod Prahu.

Lucii chybí nejen práce, ale i setkávání s lidmi. Doma ale naštěstí ponorku s partnerem Mírou nemají. "Rozjeli jsme podnikání v autodopravě. Míra je celý týden na cestách a já mám doma home office a posílám ho, máme stažený program na autodopravu. Začalo mě to docela bavit. Navíc mám obrovskou výhodu, že můžu být doma a nemusím chodit někam do práce," přiznala, že už si museli najít práci mimo kulturu, aby měli z čeho žít.

"Takhle to má spousta lidí. Míra už to před lety dělal, jen to dal k ledu, protože začal jezdit divadla. V téhle době to oprášil a začali jsme pracovat v tomhle oboru, protože nic jiného nám nezbývá. Pro mě je i příjemné, že má pocit, že za ten den něco udělám a jenom si nevymýšlím činnost pro činnost. Zase budu pěstovat rajčata a okurky, ale to jenom člověk něco hledá, aby se neunudil k smrti. Je to hodně těžké," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám