Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každá žena i Lucie Zedníčková (55) využívá každé situace, kdy může relaxovat a nechat se hýčkat. Na výletech jí většinou dělá doprovod její dospívající dcera Amélie Pokorná. A jinak tomu nebylo ani tentokrát.

Herečka si s dcerou našla pár společných dnů v kalendáři a vyrazily na dámskou jízdu. „Opravdu pár kilometrů od domova, a tak jsme s Amálkou vyrazily na holčičí víkend,“ svěřila se herečka. Čeká je poměrně nabitý podzim, Amálku po dotočení Krejzových spíše studijní, Lucii především zájezdový s divadlem.

Zedníčková se pochlubila nejen společnými snímky s dcerou v plavkách, ale také fotkami z masáže, kde předvedla své odhalené tělo. „Já jsem usnula dokonce i při kosmetice a litovala jsem toho. Dostanu se na ni totiž jednou za uherský rok, a tak jsem si ji chtěla pořádně užít, a ne to na lehátku prospat. Na druhou stranu jsem si při tom skvěle odpočinula. A to jsem vážně moc potřebovala,“ dodala Lucie, která si stále udržuje štíhlou figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám