Hlavní obsah
Článek

Na své děti může být půvabná herečka Lucie Zedníčková (55) náležitě pyšná. Radost jí dělá nejen syn Mikuláš, který studuje na konzervatoři jazzový klavír, ale i čtrnáctiletá dcera Amélie. Ta se věnuje od dětství tanci a je v něm opravdu úspěšná.

„Minulý týden jsem v sólo taneční soutěži vyhrála zlato, měla jsem obrovskou radost a hned jsem to volala mamince,“ svěřila Amélie Pokorná na akci Prima Run, kam vyrazila s maminkou. Dcera Zedníčkové také přiznala, že to není její první cena. „No, přiznám se, že jsou to asi dvě krabice, myslím, že jich je 120,“ zamyslela se Amélie.

Ta od malička nejen tančí, ale také hraje. Aktuálně se objevuje v seriálu Krejzovi, kde už dokonce randí. Na kluky v reálném životě ale zatím prý nemá čas. „Myslím, že jsem na to ještě mladá. A všichni kolem mě vědí, že nemám vůbec čas, tak se ani nesnaží. Jsem na place, ve škole nebo tančím, nevím, kdy bych na to měla čas,“ svěřila Amálka, která si šla závod s maminkou zaběhnout.

„K běhání mám kladný vztah, když nad tím přemýšlím, tak vlastně někam pořád běhám,“ svěřila se smíchem Lucie Zedníčková, která se vrhla do nového projektu. „Začínám zkoušet na letní scénu hru A do pyžam. A se svou kamarádkou psychoterapeutkou Šárkou Vávrovou jsme natočily první díl nového pořadu, bude to takové povídání se zajímavými hosty na různá témata. První díl jsme natočili s Martinem Zounarem, těším se na reakce diváků,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám