Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady se geny sešly hodně dobře. Lucie Zedníčková (55) na svatomartinskou akci v bistru v centru Prahy vyrazila se svojí dcerou Amélií, které bude zanedlouho patnáct a všem spadla brada. Amélie zdědila to nejlepší po mamince i po tátovi, Lucčině exmanželovi, dramaturgovi, který se kdysi pokoušel i o hudební kariéru, Vítkovi Pokorném.

"Mohla bys být modelkou," ozývalo se mezi hosty odpolední party. "Ale obávám se, že na to nejsem dost vysoká," krčila rameny půvabná Amélie, která zdědila maminčin herecký talent, jako malá si zahrála v pohádkovém muzikálu V peřině a před rokem jsme ji mohli vidět i ve filmu Všechno nebo nic. Kamarádce Natálii Grossové (21) účinkovala i v jejím vánočním klipu. Měří ovšem jen něco přes 160 centimetrů.

S modelingem ale není všechno ztracené. "Vítek měří 185 centimetrů, takže by Amélie ještě povyrůst mohla," míní Lucka, která dceři v kariéře v šoubyznysu rozhodně nebrání. "Budu šťastná, když bude šťastná ona, a to v jakékoli profesi," míní Zedníčková, kterou jsme v poslední době mohl i vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Reklama

Další články

Načítám