Hlavní obsah
Článek

Mladší dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse a jeho ženy Šárky Natálka boduje ve světě šoubyznysu. Hraje v několika muzikálech, na Primě září v seriálu Přístav coby dcera Lucie Zedníčkové a nyní vydává už svůj druhý singl Zkoušej to dál. Nazpívala duet se svým muzikálovým kolegou Filipem Antoniem.

"Jsem moc spokojená, jsem ráda, že můžu mít klip s Filipem a mít tam tak úžasné lidi," řekla Super.cz Natálka. "Je to můj sen už odmalička, chtěla jsem to. Strašně ráda bych udělala desku, ráda bych natočila dalších deset písniček," prozradila Natálka.

Třináctiletý talent zatím nemá kluka a není jím ani Filip Antonio. "Filip je kolega a kamarád. Hrála jsem s ním v mnoha muzikálech, známe se hrozně dlouho. Na kluky mám ještě čas," upřesnila.

Natálka měla stejně jako její sestra dlouho ve škole individuální plán. Nyní se vrátila do školní lavice. "Mám už normální studium, učím se taky hodně doma. Když nenatáčím Přístav, tak jsem ve škole. Zvládám to. Nejsem tak špatná v učení, docela to jde. V pololetí jsem měla čtyři dvojky," pochlubila se Natálka, která by ráda v budoucnu studovala v zahraničí a dál se věnovala zpěvu a hraní.

"Chtěla bych zůstat u zpívání, natáčet filmy, hodně studovat angličtinu, ideálně v zahraničí, a také tam něco zkusit," dodala Natálka Grossová.

Reklama

Další články

Načítám