Hlavní obsah
Článek

O svém soukromí hovoří Lucie Zedníčková (55) jen velmi sporadicky. Herečka se ale nedávno přestěhovala do nového domku, a jelikož toho byla plná, tak se s námi o nové zážitky podělila.

„V dubnu jsme si pořídili nový domeček v lese. Rozhodli jsme se tam utéct před světem a teď se tam chystáme nastěhovat. Musíme to sladit s prací, přestěhovat věci, dodělat nějaké detaily,” prozradila nám herečka, která je přesvědčená, že ji útěk z města nebude omezovat v zaměstnání. „Moje práce je nárazová, takže to nebude problém skloubit. Navíc si necháváme v Praze byt, takže tu budu mít zázemí,” říká.

Nejedná se o klasický domeček za Prahou, odkud jste v centru za pár minut, ale o obydlí zcela odříznuté od civilizace. „Vlastně to nemá ani adresu, dům se nachází v lese,” libuje si Zedníčková. O něco méně nadšené jsou její dvě děti. „Mně nevadí, že nemáme třeba ani internet, protože dva kilometry od nás se nachází nejbližší hospoda, kde mají připojení k wi-fi. Děti jsou ale na nervy, protože ony musejí být neustále připojené.”

Potomci Lucie Zedníčkové jsou typickým vzorkem generace Y a bez internetu nedají ani ránu. „Teď jsem pro nás hledala dovolenou a jejich hlavním požadavkem bylo, aby byla na hotelu wifina,” kroutí hlavou herečka a jedním dechem dodává: „Snažím se děti od moderních vymožeností uchránit, ale ono to nejde. Jejich spolužáci jsou tím pohlcení, všichni si pořád chatují, mailují a lidi spolu nemluví.”

Tyto názory se mohou zdát poněkud zvláštní vzhledem k tomu, že jsme se s Lucií potkali na představení nové řady chytrých telefonů. „Samozřejmě mě zajímají nové moderní technologie, ale zároveň by si lidi místo virtuální komunikace neměli zapomenout povídat,” říká Lucie Zedníčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám