Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se po letech rozhodla vrátit na divadelní prkna. Dosud veškeré nabídky na role v muzikálech přes deset let odmítala kvůli mateřským povinnostem. Nyní se opět vrací a bude jednou z hvězd připravovaného představení Vánoční zázrak.

„Vracím se možná po dvanácti letech do muzikálu,“ řekla Lucie Vondráčková na tiskové konferenci v Divadle Broadway k muzikálu z pera Janka Ledeckého. „Miluji Vánoce, mám ráda Jankovy vánoční písničky a ráda dělám věci pro děti, to se nedalo odmítnout,“ prozradila nám Lucie, která vypadala na tiskovce fantasticky.

Dorazila v černých upnutých šatech, ve kterých vynikla její štíhlá figura. „Chodím všude pěšky, čistí mi to hlavu a člověk má spoustu nápadů, a ještě jako vedlejší efekt zhubne,“ svěřila svůj recept na štíhlou figuru, který si už roky nemůže vynachválit.

„Několik lidí mi říkalo, že je to obrovská ztráta času, pro mě vždy byla ztráta času chodit do posilovny, myslím, že neexistuje globální recept, každý si musí najít své,“ řekla nám Vondráčková, která se s divadelní sezónou objeví na jevišti také v činohře. V divadle ji tak synové uvidí poprvé v životě. „Kluci mě neviděli, znají mě jako dabingovou herečku, možná viděli nějakou pohádku, ale na jevišti ještě ne,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám