Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítel Petr Vojnar (48) prý hrál divadlo, takže ji na předávání cen Český slavík doprovodit nemohl. Lucie Vondráčková (44) zvolila jako doprovod kolegu Raega, s nímž nazpívala několik duetů. Stejně jako ona byl také nominován, na rozdíl od ní na cenu dosáhl a skončil třetí v kategorii hip hop & rap.

"Máme spolu dva duety, tak jsme si řekli, že půjdeme spolu," řekla Super.cz Lucka. "Udělali jsme i novou písničku na Lucčino album, které teď vyjde a těším se, až si ho lidi poslechnou, protože je to podle mě jedno z nejlepších nových alb, které vyjde," domnívá se Raego.

Pár se vyladil do černé, Lucka zvolila model od své dvorní návrhářky Dominiky Sedláčkové. Nakonec to nebyly ani jedny z šatů, o kterých čtenáři Super.cz hlasovali. "Jsou trochu jako mořská panna. Ale nechala jsem se inspirovat čtenáři, kterým se nejvíc líbila černá," doplnila zpěvačka, která skončila ve Slavíku mezi zpěvačkami na čtvrtém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám